Diversiteit & Inclusie

Diversiteit en inclusie betekent voor ons dat iedereen uniek is, dat je jezelf kunt zijn, dat we allemaal verschillend zijn en dat we daarom gewaardeerd worden. Je hoeft je niet aan te passen aan het ‘werknemersformat’, maar je wordt gewaardeerd om wie jij bent en om jouw talent en kwaliteit.

Lees verder

Aan de slag met 
diversiteit & inclusie

Diversiteit is soms zichtbaar maar soms ook niet. Mensen kunnen verschillen in leeftijd, geslacht of huidskleur, maar verschil kan ook zitten in op wie je verliefd wordt, of de manier hoe je denkt, of je extravert bent of introvert. Inclusie betekent dat dat niet uitmaakt, maar juist waardevol is. Dat je om wie jij bent, gewaardeerd bent.

Men3

Diversiteit & Inclusie
bij generatie morgen

Diversiteit & Inclusie is belangrijk om verschillende redenen. Allereerst leveren verschillende mensen en denkbeelden, verschillende zienswijzen op. Dat kan je veel opleveren als organisatie, want er zijn altijd meerdere wegen die naar Rome leiden en het hebben van tunnelvisie of blinde vlekken kan je als organisatie veel kosten. Daarnaast levert diversiteit en inclusie ook medewerkers op die gemotiveerd zijn en echt het gevoel hebben dat ze mogen zijn wie ze zijn, zonder zich hierin geremd te voelen. 

Dit maakt dat mensen effectiever zijn en bovengemiddelde prestaties kunnen leveren. Als je als organisatie uitstraalt en laat merken dat iedereen er mag zijn, dat er geen onderscheid wordt gemaakt, dat je aandacht hebt voor iedere medewerker en wat diegene nodig heeft, geeft dat medewerkers een goed gevoel en voelen zij zich verbonden met jouw organisatie.

Meer informatie aanvragen
Schermafbeelding 2022 08 02 om 11 45 57

Trots op onze partners

Klaar voor de volgende stap?

Hoe ga jij als organisatie om met de nieuwe generatie op de arbeidsmarkt? Onze kennis en expertise helpen jou bij het bouwen van een toekomstbestendige People & Culture strategie.

Neem contact op