Employer Branding & Recruitment

Het aantrekken van het juiste talent voor je organisatie is altijd een uitdaging, hoe de arbeidsmarkt er ook uit ziet. De laatste jaren is dit wellicht wel in extreme mate toegenomen en het is dan ook niet voor niks dat ieder bedrijf employer branding en recruitment hoog op de HR agenda plaatst.

Lees verder

Aan de slag met employer branding & recruitment

Mensen willen weten wat je doet en nog belangrijker, waarom je iets doet. Ze willen zich hiermee kunnen identificeren en het gevoel hebben dat ze een bijdrage kunnen leveren aan het hogere doel van de organisatie. Als organisatie met groeiambitie is het dus noodzakelijk om een duidelijke visie en strategie voor employer branding en recruitment te formuleren.

Asset62e295ec605fc4 88949710

Employer branding & recruitment
bij generatie morgen

Een sterk employer brand levert je veel op. Naast dat je beter in staat bent de juiste mensen aan te trekken, draagt het ook bij aan de company pride en het behoud van je bestaande medewerkers. Van het ontwikkelen en formuleren van je employer brand tot het volledige uitrollen van recruitmentcampagnes, Generatie Morgen biedt de expertise die je nodig hebt. 

Samen met ons zusterbedrijf en marketingbureau Brainpink helpen wij organisaties van A tot Z en zijn we in staat invulling te geven aan ieder recruitmentvraagstuk. Wij bieden diensten aan op het gebied van ontwikkeling en formulering van het employer brand, het bouwen van werken bij-websites, contentcreatie, video- en fotografie, recruitmentcampagnes, SEO/SEA en recruitmentevents.

Meer informatie aanvragen
Asset62e2961eb1c874 77763361

Trots op onze partners

Klaar voor de volgende stap?

Hoe ga jij als organisatie om met de nieuwe generatie op de arbeidsmarkt? Onze kennis en expertise helpen jou bij het bouwen van een toekomstbestendige People & Culture strategie.

Neem contact op