Vitaliteit & duurzame inzetbaarheid

Vitaliteit is met energie, levenslust en kracht in het leven staan. Zowel emotioneel, fysiek als mentaal. Voor medewerkers houdt dit in dat ze werkgeluk ervaren, zich energiek voelen en zij hun drijfveren en talenten optimaal kunnen inzetten. Dit vertaalt zich direct naar een verzuimreductie en bevordert de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. 

Lees verder

Aan de slag met vitaliteit & duurzame inzetbaarheid

Wij leven in een wereld die steeds sneller veranderd en waarin steeds meer van ons gevraagd wordt. Door in te zetten op vitaliteit kunnen medewerkers langer gezond, gelukkig en productief aan het werk zijn. Daarnaast verwachten steeds meer (young) professionals dat een werkgever hierin faciliteert waarbij het belangrijk is dat de medewerkers zelf eigenaarschap nemen over hun vitaliteit.

Vitaliteit

Vitaliteit & Duurzame inzetbaarheid
bij generatie morgen

Generatie Morgen helpt organisaties bij het ontwikkelen en uitrollen van een succesvol vitaliteitsbeleid. Onze eigen vitaliteitsspecialist Freek Wiegmink brengt samen met de organisatie de huidige en gewenste situatie in beeld. We werken met concrete resultaatverwachtingen waarin de effecten van een goed vitaliteitsbeleid voor zowel de medewerker als organisatie voelbaar zijn. We analyseren het huidige personeelsbestand, maar kijken ook naar de ontwikkelingen in de aankomende vijf tot tien jaar. We presenteren een concreet plan waarmee je de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers voor de aankomende jaren sterk optimaliseert. 

Meer informatie aanvragen
Asset62ea62ee930bd2 76980150

Trots op onze partners

Klaar voor de volgende stap?

Hoe ga jij als organisatie om met de nieuwe generatie op de arbeidsmarkt? Onze kennis en expertise helpen jou bij het bouwen van een toekomstbestendige People & Culture strategie.

Neem contact op