Interim HR Oplossingen

Op zoek naar tijdelijke versterking van je HR afdeling? Generatie Morgen heeft altijd de beste HR professional voor jouw organisatie beschikbaar! Op basis van de gevraagde capaciteit kijken we welke professional het beste bij jouw organisatie past.


Lees verder

Onze People & Culture specialisten zijn bijvoorbeeld in te zetten als HR Adviseur, HR Business Partner, Talentmanager, Corporate Recruiter, HR Manager of HR Officers. We werken mee binnen je organisatie en delen uiteraard graag onze visie op de toekomst van HR binnen jouw organisatie. Zo proberen we altijd iets duurzaams achter te laten!


Generatie Morgen beschikt over haar eigen People & Culture specialisten en heeft daarnaast een groot netwerk aan ZZP HR professionals. Hierdoor kunnen we altijd op korte termijn invulling aan capaciteitsvraagstukken binnen organisatie. Onze professionals hebben ervaringen binnen diverse branches, zoals de zorg, overheid, techniek en zakelijk dienstverlening. Naast de match op ervaring, kijken we uiteraard ook welke professional het beste past binnen jullie bedrijfscultuur. 

Een interim HR oplossing via biedt je als organisatie een heleboel voordelen. We zetten ze even voor je op een rijtje:

- Flexibiliteit: zit je tijdelijk met een piek in de werkzaamheden, uitval van één van je teamleden of een bepaald project dat je graag wilt afronden? Een interim HR professional ondersteunt je op tijdelijk basis en je zit nergens aan vast. Jij bepaalt de duur van de opdracht en kan makkelijk op- of afschalen.

- Snel de juiste persoon in huis: iedereen is op zoek naar de beste HR professional, dus probeer deze maar eens te vinden in de huidige arbeidsmarkt. Hier gaat soms veel tijd en energie inzitten die je wellicht liever in andere zaken steekt. Met onze interim oplossing heb je binnen enkele dagen de juiste persoon in huis. Ook kan je er vanuit gaan dat ze beschikken over de juiste kennis en ervaring en dus snel up & running zijn!

- Kwaliteit: wij garanderen de gevraagde kwaliteit van de HR professional en streven er altijd naar de verwachting te overtreffen. Onze HR professionals beschikken over brede kennis en ervaring en zijn daarnaast sterk gemotiveerd, gepassioneerd en gedreven het beste resultaat voor hun opdrachtgever neer te zetten. 

- Geen risico: iedereen weet dat vast personeel bepaalde risico's met zich meebrengt. Denk aan langdurige ziekteverzuim of het niet naar wens functioneren. Met een interim oplossing hoef je je hier niet druk om te maken. Dat nemen wij voor onze rekening!

- Meer focus: door bepaalde HR activiteiten uit te besteden kan jullie eigen HR team meer focus aanbrengen op de kernactiviteiten of strategische vraagstukken die er liggen. Zo maken jullie als team meer impact!

- Kennisoverdracht: binnen Generatie Morgen zijn we altijd bezig met de ontwikkeling van het HR vak en wordt iedere professional geschoold op de nieuwste HR thema's. Deze kennis houden we niet voor onszelf, maar delen we graag met onze opdrachtgevers. Dus naast de geboden capaciteit bieden we jullie ook de mogelijkheid om gebruik te maken van alle aanwezige kennis binnen Generatie Morgen. 

- Specialisatie: zit je met een bepaald vraagstuk en kan je hierin tijdelijk wel wat gespecialiseerde kennis gebruiken? Wij selecteren de professional met gespecialiseerde kennis en ervaring die aansluit bij de specifieke behoefte. Hierdoor kan je profiteren van de meest geschikte expertise zonder langdurige wervingstrajecten. 

Een frisse blik: soms is het gewoon heel erg fijn als er iemand even met een frisse blik kijkt naar je HR organisatie. Want hoe graag we het ook goed willen doen, het is helemaal niet gek dat er soms wat tunnelvisie ontstaat. Het helpt dan ontzettend als iemand op een constructieve manier dingen signaleert die wellicht beter kunnen. 

Goedkoper: het voornaamste tegenargument voor interim is vaak de prijs. En dat is heel logisch, want een uurtarief ligt immers een stuk hoger dan een bruto uurloon. Maar tel bovenstaande voordelen eens bij elkaar op en focus je op de output. Een interim oplossing levert je vaak veel meer op dan dat het kost!