Morgen begint vandaag

Generatie Morgen helpt organisaties bij het ontwikkelen of optimaliseren van een People & Culture strategie die werkt. Een strategie waarmee organisaties in staat zijn het beste talent voor hun organisaties aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Wij werken vanuit de overtuiging dat ieder mens wil bijdragen en je als organisatie de juiste context moet creëren om optimaal gebruik te kunnen maken van ieder zijn talenten.

Christin hume PN Wp1d Z7s O0 unsplash 2022 08 02 093107 mgte

Aangenaam! Wij zijn Generatie Morgen

Een bureau dat de dingen net even anders doet. En dat moet ook wel, want de toekomst van werk is hier! De transitie in de arbeidsmarkt populatie gaat in een sneltreinvaart en de behoeftes van professionals op gebied van werk blijven continu veranderen. De arbeidsmarkt is krap en de concurrentie tussen organisaties hevig. Het is daarom belangrijker dan ooit om een werkcontext te creëren waarin iedere generatie zich goed voelt.

Dit is een uitdaging! Want hoe ga je als organisatie om met de nieuwe generatie op de arbeidsmarkt? Hoe zorg je ervoor dat nieuw talent ervoor kiest om bij jouw organisatie aan de slag te gaan? Hoe concurreer je met die hippe, frisse startups waar de jonge generatie voor in de rij lijkt te staan en hoe ga je om met de nieuwste trend waarin mensen vooral op flexibele basis of in combi-banen willen werken?

Generatie Morgen biedt de oplossing. Met onze kennis en expertise van toekomstbestendige People & Culture strategie maken wij organisaties #futureproof en geven wij daarnaast invulling aan capaciteitsvraagstukken op een HR-afdeling.

Jannika

Ons team
van specialisten

Madelon zittend

Madelon Sleurink

People & Culture Partner

Met een frisse en positieve blik kijkt Madelon naar organisaties, teams en de invulling van HRM. Ze gelooft dat het anders kan en anders moet om in de toekomst nog van toege...

madelon@generatiemorgen.nl
+31 6 45 53 45 26
LinkedIn

Marline

Marline Strijker

People & Culture Partner

Meet Marline! Met haar Master Human Resources Studies op zak is Marline er helemaal klaar voor om organisaties te helpen bij de ontwikkeling naar futureproof werkomgevingen. Ze weet als geen...

marline@generatiemorgen.nl
+31 6 45 40 00 19
LinkedIn

Asset62ebe4accd1348 32103078

Anouk Hegeman

Diversity & Inclusion Consultant

Anouk is opgeleid sociaal psycholoog en D&I specialist. Het is haar persoonlijke missie om van Nederland een inclusieve arbeidsmarkt te maken met gelijke kansen voor iedereen. 

anouk@generatiemorgen.nl
+31 6 21 35 72 40
LinkedIn

Petra

Petra Luiting

People & Culture Consultant

Petra is specialist op gebied van Changemanagement, Learning & Development en Culture & Leadership. Vanuit een betrokken en open blik helpt ze organisaties bij het creëren van werkom...

petra@generatiemorgen.nl
+31 6 26 15 80 75
LinkedIn

Asset62ebc075492881 67897253

Arjen Boeve

Consultant & Founder

Arjen is mede oprichter van Generatie Morgen. Met zijn achtergrond in Finance & Control maakt hij de verbinding tussen de bedrijfskundige processen binnen organisaties en het gewenste leiderschap. 

arjen@generatiemorgen.nl
+31 6 82 18 00 74
LinkedIn

Yvette geel

Yvette Zwijnenberg

People & Culture Partner

Yvette is een positieve HR professional met passie voor haar vak! Ze streeft ernaar organisaties optimaal te helpen bij het ontwikkelen van een People & Culture strategie waar mens en or...

yvette@generatiemorgen.nl
+ 31 6 45 77 08 96
LinkedIn

Asset62ebc097c6de90 11971800

Anne van der Kamp

People & Culture Partner

Organisaties betere werkgevers maken, dat is wat Anne drijft in haar werk. Ze maakt in haar werk de vertaalslag van de behoeftes van de medewerkers naar de koers van een organisatie. 

anne@generatiemorgen.nl
+31 6 57 86 55 97
LinkedIn

Jannika

Jannika Uitslag

CEO & Founder

Vanuit een passie voor People & Culture is Jannika Generatie Morgen gestart. Ze wil zoveel mogelijk organisaties helpen met de transitie naar de toekomst van werk en hierbij een context ...

jannika@generatiemorgen.nl
+31 6 46 47 90 48
LinkedIn

Eline

Eline Peek

Learning & Development Consultant

De toekomst van werk vraagt om andere manieren van leren en ontwikkelen. Eline helpt organisaties bij het vertalen van deze toekomstige behoefte naar innovatieve leeroplossingen die zorgen d...

eline@generatiemorgen.nl
+31 6 12 48 70 58
LinkedIn

Asset62ebcba7e4f017 70755760

Cindy Alferink

Recruitment & Employer Branding Officer

Cindy brengt creativiteit en doelgerichtheid samen in haar werk. Ze helpt organisaties bij het creëren van een toekomstbestendig werkgeversmerk en geeft richting aan de recruitmentstrategie. 

cindy@generatiemorgen.nl
+31 6 82 47 68 15
LinkedIn

Ankie geel

Ankie Middel

Research & Development

Ankie is opgeleid Bedrijfskundige. Ze ontwikkelt innovatieve instrumenten waarmee een People & Culture beleid succesvol geïntrigeerd wordt in de strategie van een organisatie. 

ankie@generatiemorgen.nl
+31 6 12 67 03 85
LinkedIn

Tomkamphuis2

Tom Kamphuis

Marketing Specialist

Vanuit een oprechte interesse in mensen en organisaties bouwt Tom aan het netwerk van Generatie Morgen. Ontdekken waar de ambities liggen van organisaties en dit vertalen naar duurzame oplos...

tom@generatiemorgen.nl
+31 6 22 55 70 16
LinkedIn

Martijn

Martijn Ruitenberg

Digital Marketing Consultant

Met een heldere visie op de toekomst van werk adviseert Martijn organisaties over de integratie van data, digital marketing en HR analytics. Zo brengt hij de toekomst een stukje dichterbij. 

martijn@generatiemorgen.nl
+31 6 10 75 25 51
LinkedIn

Maak kennis
met Generatie Morgen

Wie is Generatie Morgen? Ontdek hoe wij jou helpen bij het toekomstigbestendig maken van jouw organisatie.

Wil jij ook werken bij Generatie Morgen?

Bekijk alle vacatures

Klaar voor de volgende stap?

Hoe ga jij als organisatie om met de nieuwe generatie op de arbeidsmarkt? Onze kennis en expertise helpen jou bij het bouwen van een toekomstbestendige People & Culture strategie.

Neem contact op