Interim HR 

Hoe kunnen we jou helpen?

Generatie Morgen heeft altijd de beste People & Culture professional beschikbaar voor tijdelijke versterking van jouw HR afdeling! Wij beschikken namelijk over onze eigen People & Culture specialisten en we hebben daarnaast een groot netwerk aan ZZP HR-professionals. Onze professionals hebben ervaring binnen diverse branches, zoals de zorg, overheid, techniek en zakelijk dienstverlening. Naast de match op ervaring, kijken we uiteraard ook welke professional het beste past binnen jullie bedrijfscultuur. We werken mee binnen je organisatie en delen uiteraard graag onze visie op de toekomst van HR. Zo maken we een duurzame impact op jouw organisatie!

Onze People & Culture specialisten zijn bijvoorbeeld in te zetten als:

 • HR Manager
 • HR Adviseur
 • HR Business Partner
 • HR Officer
 • HR Projectmanager
 • Talentmanager
 • Corporate Recruiter

Voordelen interim HR-oplossing

 • Flexibiliteit: zit je tijdelijk met een piek in de werkzaamheden, uitval van één van je teamleden of een bepaald project dat je graag wilt afronden? Een interim HR-professional ondersteunt je op tijdelijk basis en je zit nergens aan vast. Jij bepaalt de duur van de opdracht en kan makkelijk op- of afschalen.
 • Snel de juiste persoon in huis: je wil natuurlijk de beste HR professional in huis halen, maar in de huidige arbeidsmarkt is dat een flinke uitdaging. Er gaat soms veel tijd en energie uit naar deze zoektocht, die je wellicht liever in andere zaken steekt. Met onze interim oplossing heb je binnen enkele dagen de juiste persoon in huis. Ook kan je ervan uit gaan dat de professional beschikt over de juiste kennis en ervaring, waardoor diegene snel up & running zal zijn.
 • Kwaliteit: wij garanderen de gevraagde kwaliteit van de HR-professional en streven er altijd naar de verwachting te overtreffen. Onze HR-professionals beschikken over brede kennis en ervaring. Daarnaast zijn ze sterk gemotiveerd, gepassioneerd en gedreven om het beste resultaat voor hun opdrachtgever neer te zetten.
 • Geen risico: vast personeel kan bepaalde risico's met zich meebrengen, zoals langdurig ziekteverzuim en wanprestaties. Met een interim oplossing hoef je je hier niet druk om te maken, want die risico's nemen wij voor onze rekening.
 • Meer focus: door bepaalde HR-activiteiten uit te besteden kan jullie eigen HR-team de focus aanbrengen op de kernactiviteiten en strategische vraagstukken die er liggen. Door de aanvulling van een interim HR-professional maken jullie als HR-team meer impact op de organisatie!
 • Kennisoverdracht: binnen Generatie Morgen zijn we altijd bezig met de ontwikkeling van het HR-vak en wordt iedere professional geschoold op de nieuwste HR-thema's. Deze kennis houden we niet voor onszelf, maar delen we graag met onze opdrachtgevers. Dus naast de geboden capaciteit bieden we jullie ook de mogelijkheid om gebruik te maken van alle aanwezige kennis binnen Generatie Morgen.
 • Specialisatie: zit je met een bepaald vraagstuk en kan je hierin tijdelijk wel wat gespecialiseerde kennis gebruiken? Wij selecteren de professional met gespecialiseerde kennis en ervaring die aansluit bij de specifieke behoefte. Hierdoor kan je profiteren van de meest geschikte expertise, zonder langdurige wervingstrajecten.
 • Een frisse blik: soms is het gewoon heel erg fijn als er iemand met een frisse blik kijkt naar je HR-organisatie. Want hoe graag we het ook goed willen doen, het is helemaal niet gek dat er soms wat tunnelvisie ontstaat. Het helpt dan ontzettend als iemand op een constructieve manier dingen signaleert die wellicht beter kunnen.
 • Goedkoper: het voornaamste tegenargument voor interim is vaak de prijs. En dat is heel logisch, want een uurtarief ligt immers een stuk hoger dan een bruto uurloon. Maar tel bovenstaande voordelen eens bij elkaar op en focus je op de output. Een interim oplossing levert je vaak veel meer op dan dat het kost!

"Anne kwam binnen, zag wat er moest gebeuren en ging doelgericht aan de slag. Daar heb je echt wat aan!"

Vera Duiker

Communicatieadviseur bij RENN4

"Marline heeft ons tijdelijk fijn ondersteund, waarin ze haar ervaring met het sourcen op LinkedIn goed heeft in kunnen zetten. We hebben Marline ervaren als een hele fijne en hartwerkende collega!"

Delana Lammers

HR-adviseur bij Roscom

Onze specialisten staan voor jou klaar!

Marline

Marline Strijker

People & Culture Partner

Meet Marline! Met haar Master Human Resources Studies op zak is Marline er helemaal klaar voor om organisaties te helpen bij de ontwikkeling naar futureproof werkomgevingen. Ze weet als geen...

marline@generatiemorgen.nl
+31 6 45 40 00 19
LinkedIn

Madelon zittend

Madelon Sleurink

People & Culture Partner

Met een frisse en positieve blik kijkt Madelon naar organisaties, teams en de invulling van HRM. Ze gelooft dat het anders kan en anders moet om in de toekomst nog van toege...

madelon@generatiemorgen.nl
+31 6 45 53 45 26
LinkedIn

Petra

Petra Luiting

Innovatie Manager

Petra is specialist op gebied van change management, learning & development en cultuur & leiderschap. Vanuit een betrokken en open blik helpt ze organisaties bij het creëren van werk...

petra@generatiemorgen.nl
+31 6 26 15 80 75
LinkedIn

Anouk2

Anouk Hegeman

People & Culture Consultant - specialist Diversiteit & Inclusie

Anouk is opgeleid sociaal psycholoog en D&I specialist. Het is haar persoonlijke missie om van Nederland een inclusieve arbeidsmarkt te maken met gelijke kansen voor iedereen. 

anouk@generatiemorgen.nl
+31 6 21 35 72 40
LinkedIn

Jannika

Jannika Uitslag

CEO & Founder

Vanuit een passie voor People & Culture is Jannika Generatie Morgen gestart. Ze wil zoveel mogelijk organisaties helpen met de transitie naar de toekomst van werk en hierbij een context ...

jannika@generatiemorgen.nl
+31 6 46 47 90 48
LinkedIn

Asset62ebc097c6de90 11971800

Anne van der Kamp

People & Culture Partner

Organisaties betere werkgevers maken, dat is wat Anne drijft in haar werk. Ze maakt in haar werk de vertaalslag van de behoeftes van de medewerkers naar de koers van een organisatie. 

anne@generatiemorgen.nl
+31 6 57 86 55 97
LinkedIn

Yvette geel

Yvette Zwijnenberg

People & Culture Partner

Yvette is een positieve HR professional met passie voor haar vak! Ze streeft ernaar organisaties optimaal te helpen bij het ontwikkelen van een People & Culture strategie waar mens en or...

yvette@generatiemorgen.nl
+ 31 6 45 77 08 96
LinkedIn

Annevan Appeven profielfoto goede

Anne van Appeven

People & Culture Consultant

Anne is specialist op learning & development en de toekomst van werk. Met haar analytisch vermogen en sterke visie op HR komt ze snel tot doeltreffende adviezen voor HR vraagstukken.

annevanappeven@generatiemorgen.nl
06 45891677
LinkedIn

Ankie geel

Ankie Middel

People & Culture Consultant

Ankie is opgeleid Bedrijfskundige. Ze ontwikkelt innovatieve instrumenten waarmee een People & Culture beleid succesvol geïntegreerd wordt in de strategie van een organisatie. 

ankie@generatiemorgen.nl
+31 6 12 67 03 85
LinkedIn

Eline

Eline Peek

Learning & Development Consultant

De toekomst van werk vraagt om andere manieren van leren en ontwikkelen. Eline helpt organisaties bij het vertalen van deze toekomstige behoefte naar innovatieve leeroplossingen die zorgen d...

eline@generatiemorgen.nl
+31 6 12 48 70 58
LinkedIn

Martijn

Martijn Ruitenberg

Digital Marketing Consultant

Met een heldere visie op de toekomst van werk adviseert Martijn organisaties over de integratie van data, digital marketing en HR analytics. Zo brengt hij de toekomst een stukje dichterbij. 

martijn@generatiemorgen.nl
+31 6 10 75 25 51
LinkedIn