People & Culture strategie 

Partner voor advies of uitvoering van je People & Culture strategie 

Generatie Morgen helpt organisaties bij het ontwikkelen en uitvoeren van de gehele of delen van de People & Culture strategie. Wij hebben expertise op de volgende gebieden:

  • Werving & Selectie: Het bepalen van de juiste wervingsstrategieën om talent aan te trekken dat past bij de cultuur en de doelen van de organisatie.
  • Employer branding & arbeidsmarktcommunicatie: Het formuleren van een werkgeversmerk dat aansluit bij de doelgroep en deze vertalen naar een communicatieplan richting de arbeidsmarkt. 
  • Talentmanagement: Het systematisch in kaart brengen van het (onbenut) potentieel binnen de organisatie om zo vroegtijdig mensen te kunnen laten doorstromen naar andere plekken binnen je organisatie.
  • Learning & Development: Het identificeren van kansen voor de groei en ontwikkeling van medewerkers, inclusief training, coaching en opleidingsprogramma's.
  • Beloningssystematiek & Performance Management: Het opzetten van een systematiek passend bij de waarden, met als doel medewerkers op passende en eerlijke wijze te belonen en te motiveren. 
  • Arbeidsvoorwaarden: Het bieden van inzicht en advies op het gebied van arbeidsvoorwaarden, kijkend naar de markt en de fiscale kaders. 
  • Employee experience & engagement: Het creëren van een positieve totaalervaring voor medewerkers gedurende hun hele loopbaan bij de organisatie welke bijdraagt aan de betrokkenheid. 
  • Vitaliteit & duurzame inzetbaarheid: Het opzetten van vitaliteitsprogramma's of het ontwikkelen van een beleid dat bijdraagt aan de mentale en fysieke gezondheid van medewerkers. 
  • Ontwikkeling HR-instrumenten: De ontwikkeling of optimalisatie van effectieve HR-instrumenten, zoals functieprofielen, het salarishuis, feedback- en coachinggesprekken, een functiehandboek of arbo-gerelateerde zaken. 

Modern werkgeverschap3

Onze People & Culture specialisten staan voor je klaar! 

Wil je graag stappen maken met de People & Culture strategie, maar ontbreekt het je soms aan tijd, de tools en de vergaande kennis op één van de thema's? 
Met onze ervaring, ontwikkelde tools en best practices van de verschillende onderdelen van de People & Culture strategie, kunnen we jou helpen om snel stappen te zetten. Meer behoefte aan extra capaciteit in de uitvoering van de strategie? Onze gespecialiseerde People & Culture Partners ondersteunen je graag met verschillende HR werkzaamheden!

Contact