Teamcoaching

Wat is Insights Discovery Teamcoaching?

Onze Insights Discovery Teamcoaching is ontworpen voor teams die streven naar verbeterde effectiviteit en meer gebruik willen maken van het aanwezige potentieel binnen het team. Ben jij onderdeel van een nieuw team, een doorgewinterd team dat op zoek is naar verandering of een team dat met nieuwe uitdagingen te maken krijgt? Insights Discovery Teamcoaching is van toegevoegde waarde voor elk team dat streeft naar betere samenwerking, communicatie en prestatie

Een traject op maat

Op basis van jullie leerdoelen en individuele behoeften wordt er een traject op maat samengesteld. Een traject duurt gemiddeld 3 tot 8 maanden en omvat 3 tot 6 workshops. De workshops worden door een Insights Discovery Practioner ontwikkeld en verzorgd.

Teamontwikkeling begint met zelfinzicht. Met Insights Discovery krijg jij en elk teamlid een gepersonaliseerd profiel dat diep inzicht biedt in persoonlijke voorkeuren, kwaliteiten en valkuilen. Deze aanpak creëert niet alleen bewustwording, maar legt ook de basis voor effectieve samenwerking door het herkennen en benutten van de diversiteit binnen het team.

Tijdens het coachingstraject verkent jouw team twee essentiële vragen: "Hoe is ons team samengesteld?" en "Hoe effectief zijn we als team?". Deze vragen vormen de sleutel tot het ontsluiten van verborgen potentieel en het aanpakken van uitdagingen. Het Insightsmodel voor Teameffectiviteit biedt een gestructureerd kader met vier pijlers, elk gekoppeld aan een Insights Kleur, waardoor teams gericht kunnen werken aan hun specifieke behoeften.


Samen aan de slag

Alle workshops zijn interactief en simuleren vaak praktijksituaties. Door samen deze situaties te beleven, wordt jullie team uitgedaagd om te zoeken naar oplossingen.

Insights Discovery identificeert vier cruciale aspecten van teameffectiviteit, namelijk:

  • Focus voor resultaatgerichtheid
  • Flow voor flexibiliteit
  • Klimaat voor een positieve teamcultuur
  • Proces voor heldere structuren

Door deze pijlers te verkennen, kan jouw team bestaande patronen doorbreken, ieders sterke punten benutten en samenwerking naar een hoger niveau tillen.

Binnen alle workshops staat de psychologische veiligheid centraal. Is dit één van de obstakels binnen jouw team? Dan gaan we hier eerst mee aan de slag.

BP 07836 2

Wat levert het op?

Doormiddel van onze teamcoaching ontdekt jouw team niet alleen hoe individuele en collectieve voorkeuren de dynamiek beïnvloeden, maar ontwikkelen jij en je teamleden ook praktische actieplannen om effectiever te worden. Het is een investering in het welzijn van jouw team en in het behalen van meetbare resultaten.

Kortom, teamcoaching met Insights Discovery is de sleutel tot het ontdekken en maximaliseren van het potentieel van jou en jouw teamleden, waardoor jouw team niet alleen beter samenwerkt, maar ook groeit en bloeit in jullie gezamenlijke doelen!

Ons team van specialisten staat voor je klaar!

Marline

Marline Strijker

People & Culture Partner

Meet Marline! Met haar Master Human Resources Studies op zak is Marline er helemaal klaar voor om organisaties te helpen bij de ontwikkeling naar futureproof werkomgevingen. Ze weet als geen...

marline@generatiemorgen.nl
+31 6 45 40 00 19
LinkedIn

Madelon zittend

Madelon Sleurink

People & Culture Partner

Met een frisse en positieve blik kijkt Madelon naar organisaties, teams en de invulling van HRM. Ze gelooft dat het anders kan en anders moet om in de toekomst nog van toege...

madelon@generatiemorgen.nl
+31 6 45 53 45 26
LinkedIn

Petra

Petra Luiting

Innovatie Manager

Petra is specialist op gebied van change management, learning & development en cultuur & leiderschap. Vanuit een betrokken en open blik helpt ze organisaties bij het creëren van werk...

petra@generatiemorgen.nl
+31 6 26 15 80 75
LinkedIn

Anouk2

Anouk Hegeman

People & Culture Consultant - specialist Diversiteit & Inclusie

Anouk is opgeleid sociaal psycholoog en D&I specialist. Het is haar persoonlijke missie om van Nederland een inclusieve arbeidsmarkt te maken met gelijke kansen voor iedereen. 

anouk@generatiemorgen.nl
+31 6 21 35 72 40
LinkedIn

Jannika

Jannika Uitslag

CEO & Founder

Vanuit een passie voor People & Culture is Jannika Generatie Morgen gestart. Ze wil zoveel mogelijk organisaties helpen met de transitie naar de toekomst van werk en hierbij een context ...

jannika@generatiemorgen.nl
+31 6 46 47 90 48
LinkedIn

Asset62ebc097c6de90 11971800

Anne van der Kamp

People & Culture Partner

Organisaties betere werkgevers maken, dat is wat Anne drijft in haar werk. Ze maakt in haar werk de vertaalslag van de behoeftes van de medewerkers naar de koers van een organisatie. 

anne@generatiemorgen.nl
+31 6 57 86 55 97
LinkedIn

Yvette geel

Yvette Zwijnenberg

People & Culture Partner

Yvette is een positieve HR professional met passie voor haar vak! Ze streeft ernaar organisaties optimaal te helpen bij het ontwikkelen van een People & Culture strategie waar mens en or...

yvette@generatiemorgen.nl
+ 31 6 45 77 08 96
LinkedIn

Annevan Appeven profielfoto goede

Anne van Appeven

People & Culture Consultant

Anne is specialist op learning & development en de toekomst van werk. Met haar analytisch vermogen en sterke visie op HR komt ze snel tot doeltreffende adviezen voor HR vraagstukken.

annevanappeven@generatiemorgen.nl
06 45891677
LinkedIn

Ankie geel

Ankie Middel

People & Culture Consultant

Ankie is opgeleid Bedrijfskundige. Ze ontwikkelt innovatieve instrumenten waarmee een People & Culture beleid succesvol geïntegreerd wordt in de strategie van een organisatie. 

ankie@generatiemorgen.nl
+31 6 12 67 03 85
LinkedIn

Eline

Eline Peek

Learning & Development Consultant

De toekomst van werk vraagt om andere manieren van leren en ontwikkelen. Eline helpt organisaties bij het vertalen van deze toekomstige behoefte naar innovatieve leeroplossingen die zorgen d...

eline@generatiemorgen.nl
+31 6 12 48 70 58
LinkedIn

Martijn

Martijn Ruitenberg

Digital Marketing Consultant

Met een heldere visie op de toekomst van werk adviseert Martijn organisaties over de integratie van data, digital marketing en HR analytics. Zo brengt hij de toekomst een stukje dichterbij. 

martijn@generatiemorgen.nl
+31 6 10 75 25 51
LinkedIn