Loopbaancoaching

Wat bieden wij?

Wij geloven dat ieder mens wil bijdragen en veel talenten in zich heeft. Loopbaancoaching is een middel wat ingezet kan worden om talenten te ontdekken, verder te ontwikkelen en/of de juiste werkcontext te vinden om werkgeluk te verbeteren. Vanuit een persoonlijke benadering brengen we mensen verder in hun professionele carrière. We zijn realistisch en positief kritisch en we voegen waarde toe aan organisaties en medewerkers. Zo is jouw medewerker en daarmee jouw organisatie klaar voor morgen. Je kunt bij ons terecht voor:

 1. Loopbaancoaching
 2. Outplacement

1. Loopbaancoaching

Voor iedere loopbaan gerelateerde vraag kan een loopbaantraject ingezet worden. De inhoud van het traject verschilt per persoon. Loopbaancoaching kan worden ingezet bij de zoektocht naar een andere invulling van jouw huidige functie of het in kaart brengen van een passende nieuwe functie.

Medewerkers worden geactiveerd in een traject ten aanzien van hun ontwikkeling. Aan de hand van gesprekken en opdrachten worden competenties, drijfveren, interesses en persoonlijkheidstrekken van de medewerker inzichtelijk. In een stapsgewijs traject werken we toe naar het doel dat we vooraf hebben bepaald. Dit doen we in een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek waarin we de vraag en het doel vaststellen.

Loopbaancoaching draagt niet alleen bij aan de ontwikkeling van je medewerkers, het kan ook bijdragen aan binding van medewerkers aan je organisatie. De gemiddelde duur van een loopbaancoachtraject is 2 tot 5 maanden.

2. Outplacement

Een outplacementtraject is een effectief instrument om in te zetten wanneer jij en je medewerker overeen zijn gekomen om de samenwerking te beëindigen. In een outplacementtraject wordt de medewerker duurzaam begeleid naar een andere baan buiten jouw organisatie. Bij een outplacementtraject wordt allereerst aandacht besteed aan de huidige situatie. Het is belangrijk dat de medewerker de tijd neemt om bewust afscheid te nemen van diens baan en werkgever. Vervolgens zal het traject gericht zijn op het gewenste resultaat; het vinden van een nieuwe, passende baan. De gemiddelde duur van een outplacementtraject is 5 tot 8 maanden.

Onze werkwijze

We onderscheiden ons door een praktische, analytische en positief kritische aanpak. We nemen de tijd voor een gesprek en zijn oprecht geïnteresseerd. Op deze manier creëren we een veilige en vertrouwde setting. We gaan efficiënt te werk en door onze resultaatgerichte houding besteden we de tijd goed. De lengte van een traject wordt altijd op de situatie en loopbaanvraag afgestemd.

Wat levert het op?

We werken graag toe naar een concreet resultaat voor zowel de werknemer als de werkgever.


1. Werkgever

 • Ontwikkeling van medewerkers – benutten van het talent binnen de organisatie
 • Hogere motivatie en betrokkenheid van medewerkers
 • Verhoogde productiviteit van medewerkers
 • Bijdrage aan goed werkgeverschap – het creëren van eigen ambassadeurs
 • Inzicht in de talenten en (management)competenties van medewerkers
 • Duurzame inzetbaarheid van elke medewerker


2. Werknemer

 • Vergroten van werkgeluk
 • Werken aan je professionele ontwikkeling
 • Inzicht in jezelf; competenties, drijfveren, interesses, persoonlijkheid
 • Inzicht in loopbaanpaden en duidelijk toekomstperspectief
 • Meer voldoening uit en plezier in het werk
 • Betere balans tussen werk en privé

Ons team van specialisten staat voor je klaar!

Marline

Marline Strijker

People & Culture Partner

Meet Marline! Met haar Master Human Resources Studies op zak is Marline er helemaal klaar voor om organisaties te helpen bij de ontwikkeling naar futureproof werkomgevingen. Ze weet als geen...

marline@generatiemorgen.nl
+31 6 45 40 00 19
LinkedIn

Madelon zittend

Madelon Sleurink

People & Culture Partner

Met een frisse en positieve blik kijkt Madelon naar organisaties, teams en de invulling van HRM. Ze gelooft dat het anders kan en anders moet om in de toekomst nog van toege...

madelon@generatiemorgen.nl
+31 6 45 53 45 26
LinkedIn

Petra

Petra Luiting

Innovatie Manager

Petra is specialist op gebied van change management, learning & development en cultuur & leiderschap. Vanuit een betrokken en open blik helpt ze organisaties bij het creëren van werk...

petra@generatiemorgen.nl
+31 6 26 15 80 75
LinkedIn

Anouk2

Anouk Hegeman

People & Culture Consultant - specialist Diversiteit & Inclusie

Anouk is opgeleid sociaal psycholoog en D&I specialist. Het is haar persoonlijke missie om van Nederland een inclusieve arbeidsmarkt te maken met gelijke kansen voor iedereen. 

anouk@generatiemorgen.nl
+31 6 21 35 72 40
LinkedIn

Jannika

Jannika Uitslag

CEO & Founder

Vanuit een passie voor People & Culture is Jannika Generatie Morgen gestart. Ze wil zoveel mogelijk organisaties helpen met de transitie naar de toekomst van werk en hierbij een context ...

jannika@generatiemorgen.nl
+31 6 46 47 90 48
LinkedIn

Asset62ebc097c6de90 11971800

Anne van der Kamp

People & Culture Partner

Organisaties betere werkgevers maken, dat is wat Anne drijft in haar werk. Ze maakt in haar werk de vertaalslag van de behoeftes van de medewerkers naar de koers van een organisatie. 

anne@generatiemorgen.nl
+31 6 57 86 55 97
LinkedIn

Yvette geel

Yvette Zwijnenberg

People & Culture Partner

Yvette is een positieve HR professional met passie voor haar vak! Ze streeft ernaar organisaties optimaal te helpen bij het ontwikkelen van een People & Culture strategie waar mens en or...

yvette@generatiemorgen.nl
+ 31 6 45 77 08 96
LinkedIn

Annevan Appeven profielfoto goede

Anne van Appeven

People & Culture Consultant

Anne is specialist op learning & development en de toekomst van werk. Met haar analytisch vermogen en sterke visie op HR komt ze snel tot doeltreffende adviezen voor HR vraagstukken.

annevanappeven@generatiemorgen.nl
06 45891677
LinkedIn

Ankie geel

Ankie Middel

People & Culture Consultant

Ankie is opgeleid Bedrijfskundige. Ze ontwikkelt innovatieve instrumenten waarmee een People & Culture beleid succesvol geïntegreerd wordt in de strategie van een organisatie. 

ankie@generatiemorgen.nl
+31 6 12 67 03 85
LinkedIn

Eline

Eline Peek

Learning & Development Consultant

De toekomst van werk vraagt om andere manieren van leren en ontwikkelen. Eline helpt organisaties bij het vertalen van deze toekomstige behoefte naar innovatieve leeroplossingen die zorgen d...

eline@generatiemorgen.nl
+31 6 12 48 70 58
LinkedIn

Martijn

Martijn Ruitenberg

Digital Marketing Consultant

Met een heldere visie op de toekomst van werk adviseert Martijn organisaties over de integratie van data, digital marketing en HR analytics. Zo brengt hij de toekomst een stukje dichterbij. 

martijn@generatiemorgen.nl
+31 6 10 75 25 51
LinkedIn