Future-Fit HR

De toekomst van HR

We leven in een wereld die continue verandert en dat maakt dat organisaties voor steeds complexer opgaven komen te staan. Hiermee verandert ook de rol van HR en neemt de behoefte aan strategische advisering op diverse thema’s toe. In praktijk bevinden organisaties en HR teams zich vaak nog in de situatie waarin er onvoldoende impact wordt gemaakt op deze strategische thema’s. De wil is er vaak wel, maar wordt de focus te vaak bepaald door de waan van de dag waardoor de benodigde ontwikkeling van het HR team en het individu binnen het team achterblijft. Herkenbaar binnen jouw organisatie?

Investeren in HR met het Future-Fit HR Programma

Generatie Morgen gelooft dat investeren in de HR afdeling een investering voor de gehele organisatie is. Als hart van de organisatie maakt HR direct een positieve impact op het welzijn van medewerkers en de realisatie van organisatiedoelstellingen. Het Future-Fit HR Programma wordt ingezet om de effectiviteit en impact van HR afdelingen te vergroten. Dit wordt gedaan door de mensen binnen het team te voorzien van de juiste skills en inzichten voor de toekomst. In het programma worden HR teams begeleidt bij het opstellen en uitvoeren van een effectieve HR strategie, wordt de afdeling op de juiste wijze binnen de organisatie gepositioneerd en wordt er onderzocht welke HR processen geautomatiseerd kunnen worden. Binnen het programma staat de ontwikkeling van het individu, het team en de organisatie centraal.

Wil jij klaar zijn voor morgen door te bouwen aan een Future-Fit HR-team?

Het Future-Fit HR Programma wordt op maat samengesteld waarbij de organisatie-, team- en persoonlijke doelen worden vertaald naar een passend programma voor jouw organisatie. Download de brochure hieronder voor meer informatie!

BP 08080 2